Menu & Protocol

ONDERSTAAND AFHAALMENU KUN JE BESTELLEN DOOR TE BELLEN NAAR : 0655762760

PROTOCOL BARBERPUB EN SOULMATES

We zijn verplicht om de strikte overheidsregels op te volgen om hoge boetes te vermijden. Deze vrijheidsbeperking is niet prettig, snappen we, maar het is nu eenmaal zo.
Maar ook met deze verminderde beperking kun je al lekker uit gaan eten of een biertje komen drinken, weliswaar anders dan normaal, maar met de juiste mind set komen we deze periode ook wel door met z’n allen. 

Reserveer je voor de Pub (drankje doen) dan gaat dat als volgt:
A) Wil je een drankje op het terras doen?
Zolang er stoelen (van de Barberpub/Soulmates) vrij zijn, kan je plaats nemen. De indeling van het terras mag niet zomaar even veranderd worden, vraag daarom aan een medewerker of iets wel of niet verplaatst mag worden. 
B) Wil je in de Barberpub van een drankje genieten?
Reserveer je plekje als volgt:
1.Reserveer telefonisch via 0655762760 en geef je bezoekdatum en bezoektijd door + het aantal bezoekers voor die reservering.
2. Je reservering is 30 minuten geldig vanaf het moment dat je opgegeven hebt, daarna geven we de reservering weer vrij. kom dus op tijd!
C) Reserveer je niet vooraf een plekje in de Pub, prima. In dat geval ‘reserveer’ je aan de deur direct voor binnenkomst. Maar misschien is het café dan al vol (max. 30 bezoekers). Dan is er misschien nog een plekje vrij op het terras. Ook kan het zijn dat je op dat moment wel binnen mag, maar dat er even later plaats gemaakt moet worden voor iemand die wel gereserveerd heeft.

Houd er rekening mee dat je, zowel op het terras als binnen, met max 2 personen aan een tafeltje mag zitten, indien je met meer mensen aan een tafeltje gaat zitten moeten ze allemaal uit hetzelfde huishouden komen.

Openingstijden van de pub zijn ivm max aantal bezoekers ook gewijzigd:
Woensdag 21:00 – 00.00 uur
Donderdag 21:00 – 01:00 uur
Vrijdag 21:30 – 02:00 uur
Zaterdag 21:30 – 02:00 uur
Zondag 14:00 – 17:30 uur

Reserveer je om lekker te eten bij Eetcafe Soulmates, volg dan onderstaande stappen:

1. Reserveer telefonisch via 0655762760 en geef je bezoekdatum en bezoektijd door + het aantal bezoekers voor die reservering.
2. Je reservering is 30 min. geldig vanaf het moment dat je opgegeven hebt, daarna geven we de reservering weer vrij. Kom dus op tijd ! Reserveer je niet vooraf een tafeltje, prima. In dat geval ”reserveer” je aan de deur direct bij binnenkomst. Als we dan al vol zitten ( max. 30 bezoekers ), is er misschien nog een plekje vrij op het terras.
3. Wil je op het terras eten : Zolang er stoelen ( van de Barberpub/Soulmates ) vrij zijn, kan je plaats nemen. De indeling van het terras mag niet zomaar even veranderd worden. Vraag daarom aan een medewerker of iets wel of niet verplaatst mag worden. Wil je zeker zijn van een plekje op ons terras : reserveer dan een tafel op het terras (alleen voor eten kun je een tafeltje reserveren op terras.)

 

Houd er rekening mee dat je, zowel op het terras als binnen, met max. 2 personen aan een tafeltje mag zitten. Indien je met meer mensen aan een tafeltje gaat zitten moeten ze allemaal uit hetzelfde huishouden komen.

Openingstijden van Eetcafé Soulmates zijn ivm max. aantal bezoekers ook gewijzigd :
Woensdag      17:30 – 21:00
Donderdag     17:30 – 21:00
Vrijdag            17:30 – 21:30
Zaterdag         17:30 – 21:30
Zondag            17:30 – 21:00

4 Wil je lekker naborrelen ? Gezellig ! Geef dit aan bij je reservering en we reserveren dan ook een plekje voor je in de pub.

In alle gevallen:

• Blijf thuis als je verkouden bent, of als je je grieperig voelt, of als je het Corona-virus hebt, of met iemand met Corona bent omgegaan
• Houd 1,5 meter afstand (vanaf 2 personen, tenzij je een gezamenlijk huishouden voert)
• Ga niet zomaar naar binnen bij de Barberpub/Soulmates We zijn verplicht om enkele gezondheidsvragen te stellen en we zijn verplicht om de max. capaciteit te respecteren.
• Ga niet het beleid van de Barberpub/Soulmates en/of de medewerkers uittesten. We willen niet steeds de boeman uithangen omdat iemand de regels niet naleeft.
• Gebruik je gezond verstand en respecteer andere gasten en medewerkers.

Bovenstaand verhaal kan veranderen omdat bv de overheid dit oplegt, maar ook indien we verbeteringsmogelijkheden zien.